top of page

Pedicure Behandelingen

 

Behandeling Kindervoet            

Ook kinderen kunnen last krijgen van eelt, een ingroeiende nagel, een hielkloof etc.

Behandeling conform basis behandeling voor een speciaal kindertarief (tot en met 12 jaar).

 

Pedicure behandeling basis (30 minuten)

Desinfecteren van de voeten, om een optimale hygiëne te waarborgen, knippen van de nagels en verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van eelt, inwrijven met verzorgende (vettende) voetcrème, advies m.b.t. nazorg en preventie.

 

Pedicure behandeling uitgebreid (tot 50 minuten)

Desinfecteren van de voeten, om een optimale hygiëne te waarborgen, knippen van de nagels en verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van eelt, verwijderen van likdoorns en hielkloven,  inwrijven met verzorgende (vettende) voetcrème, advies m.b.t. nazorg en preventie.

 

Sportpedicure behandeling      

Desinfecteren van de voeten, om een optimale hygiëne te waarborgen, knippen van de nagels en verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van eelt, verwijderen van likdoorns en hielkloven, ingroeiende nagels, blauwe nagels t.g.v. trauma (binnen 24 uur), en blaren, inwrijven met verzorgende (vettende) voetcrème, voetmassage, schoen- en veteradvies  en advies m.b.t. nazorg en preventie

 

Ingroeiende nagels.    PIJN IN DE HOEKJES VAN DE GROTE TEEN

Nagels die ingroeien zijn zeer pijnlijk. Met name de nagel van de grote teen. Het beste is zo snel mogelijk actie te ondernemen, voordat de nagel rondom gaat ontsteken. Er kan namelijk een infectie ontstaan als de nagelpunt het weefsel binnendringt. Ontstoken ziet de teen er rood en gezwollen uit en de pijn is vaak ondraaglijk. Zelfs in bed, als het laken erop rust.

Behandeling van de ingroeiende nagel kan d.m.v. de Arkada techniek of door gebruik van een gelnagel, afhankelijk van de mate van ingroei.

 

 

bottom of page